She’s getting married ❤️

   
    
    
    
   

Jag är hemma hos blivande bruden Elina och planerar bröllop. Hon ska ha ett riktigt midsommarbröllop i en lada med massor av blommor, spets och rosa. Vi har kollat över smink, hår, blommor, placering och dekoration ikväll och jag har insett att hon har så himla bra smak den där tjejen. Vad ska hon med min hjälp till?! Visserligen har jag rekommenderat frisör(salong Amelie), fotograf(framåtfotografi), sång i kyrkan(Eva Cederblad) och blommor(Mia’s). De är riktigt duktiga och vet vad de gör. Varm rekommendation! 

Vi har även pratat back up-planer och hysterinivå. Ju mer ”perfekt” bröllop, desto större hysterinivå om inte plånboken vill vara med som sänka. Hur mycket vill man riska och vad kan vi lämna åt slumpen. 

Var får man tag på bestick och tallrikar och kan man mixa färger på servetter? 

Sen har vi mitt specialämne, ringar! Vad ska man ha för ring?! (Separat inlägg kommer) 

Mitt bästa tips är att klippa ut inspobilder, i mängder(!). Klistra ihop ett collage och hitta en rödtråd och lägg din tolkning av det du får fram. Plocka godbitar och gör allt efter din budget och förmåga. Tänk bara på att inte få känslan ”budget” på ditt bröllop. Det kan gärna vara billigt och enkelt, men akta dig för att snåla in och tänka just budget. Det kan lätt ta överhand och sänka din dag. Brassa på i din prisklass och håll dig till din nivå. Bröllop ska vara personliga, inget skrytkalas. 

Hur vill Du ha Din dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *