Once Upon A Dream

   
 I det här uppdraget har jag fått gå tillbaka till min uppväxt och barndom. Det är ju verkligen något som LIGA Design handlar om, arv. Jag är uppvuxen i en modernbohemisk familj som jag kallar det med en blandning av rebellisk rock. En familj där ingen dröm är för stor eller tanke för liten. Där vi har kunnat utveckla vår fantasi utan gränser med hela världen som lekplats. Att ta livet som en fest, en möjlighet och en gåva. Att göra sig själv hel genom att hjälpa och glädja andra.
När jag då fick i uppdrag att göra en drömfångare till Ola Salo kunde det ju inte bli mer rätt. En person med en stor karaktäristisk personlighet och som sticker ut från mängden, med en kreativitet och engagemang.

Resultatet blev en vit drömfångare i silver med vita fjädrar för att symbolisera frihet, drömfångaren i sig har lite tuffare design med vassa kanter för att spegla den rebelliska sidan. Silvret har blanka kanter för att skapa en kontrast som ger spänning i materialet när det rörsig, på så  sätt kommer drömfångaren till liv och väcker intresse.

Den här drömfångaren har verkligen fångat min dröm. Att göra något stort, att nå ut och visa världen vad jag kan och vad jag brinner för. Fortfarande kan jag inte riktigt smälta att de frågade mig, lilla jag…
Det känns som One Upon A Dream!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *