LIGA Design By Anna Fia Sterner

lj

Jag heter Anna Fia (Matilda) Sterner, 21 år och bor i Jönköping med tre hästar, hund och pojkvän.
I år har jag tagit över min pappas smyckesföretag, LIGA Design, som jag håller på att damma av. LIGA Design är ett 20 år gammalt företag som hade sitt riktiga stora genombrott i mitten av 90-talet med kollektionen Harlekin, de slog alla rekord och var störst inom deras område. Efter det kom en rad fina kollektioner med en spridning över hela Europa, och de flesta har ett smycke från LIGA liggandes hemma fast man inte vet om det då LIGA är känt för sin perfekta kvalité på smycken och inte för märket. Efter 5 år i tysthet är det nu dags att dra igång gamla skutan igen med nya tag i succéns fotspår.Jag är även delägare i företaget Ateljé KEG som ligger på Smedjegatan i Jönköping, detta företaget driver jag ihop med min mamma Karin Gustavsson som är guldsmed sedan 1984(!), det är hon som gör det mesta jobbet då jag är värdelös som guldsmed, så jag får hålla mig till ekonomin och marknadsföringen. För på Ateljé KEG jobbar vi endast med handgjorda smycken direkt i butik efter kundens önskemål och design. Även detta har jag nya större planer på då det har en otroligt stor potential att växa, men det får bli ett framtidsprojekt(sen måste ju mamma vara med på noterna).

Följ mig i min resa världen över med alla känslor, tankar, framgånger och motgångar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *